dots

Hoe het werkt?
3 eenvoudige stappen

1

Offerte

Contacteer ons vrijblijvend voor de vertaling van uw documenten of het vertolken van uw evenement. Wij maken een offerte op maat.

2

Levering

Wij leveren de benodigde vertaling of tolk(en) op het afgesproken tijdstip. Daarbij staan professionaliteit en kwaliteit altijd voorop.

3

Opvolging

Na levering nemen we contact op voor uw feedback. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen.

NL | FR | EN
BURO-T-over ons
Een digitaal exemplaar van uw beëdigde vertaling, met handtekening en stempel zonder meerprijs.

logo BURO-T

Over ons


Een bezoek van een buitenlandse klant of leverancier?

Een vergadering van uw Europese salesmedewerkers?

Met onze tolken loopt de communicatie vlekkeloos.

Tolken is een zeer gespecialiseerde dienst; dat durft niet iedereen aan. Wij omarmen het juist, omdat tolken ons unieke inzichten verschaft. Een tolk ziet met eigen ogen hoe uw product werkt en hoort rechtstreeks hoe u spreekt over uw bedrijf en zakelijke activiteiten. Tolken zijn er direct bij wanneer u uw nieuwste product of dienst introduceert. Dat biedt unieke voordelen bij het vertalen van de bijbehorende catalogus of folder.

"Hoe kan je de handleiding van een machine vertalen als je nog nooit een productie-omgeving van binnen hebt gezien?"

Uiteraard houden we rekening met uw voorkeuren voor het gebruik van bepaalde terminologie. Dat soort kennis en ervaring leer je niet uit een woordenboek of op een schoolbank. En daarin ligt de kracht van onze aanpak.

"Hoe kan je tolken over een onderwerp zonder je huiswerk te doen?"

En er bestaat geen betere voorbereiding dan vertalen.

Soms moet je durven klein zijn. Daarmee bedoelen we dat we het graag overzichtelijk houden. U hebt één aanspreekpunt voor uw vertaal- en tolkopdrachten, die u begeleidt van offerte tot levering en opvolging. Die persoon staat er natuurlijk niet alleen voor. Ons bureau kan bogen op een databank van meer dan 1.200 vertalers en tolken, niet alleen in België, maar ook in Europa en ver daarbuiten. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor een grote hoeveelheid courante en exotischere talencombinaties.

Juridisch, technisch, overheden, ngo’s, high-profile

Onze klanten blijven onze beste referentie. Het is dankzij hun trouw dat wij al sinds 2003 zaken kunnen doen.

Maar wat vrijwel al onze klanten typeert, is dat zij discretie eisen van hun leveranciers. Dat is niet zo verwonderlijk gelet op hun profiel. Veel van onze klanten zijn immers internationaal gerenommeerde advocatenkantoren, ondernemingen met veiligheidskritische infrastructuur of high-profile particulieren die op hun privacy zijn gesteld. Daarom gaan wij uiterst terughoudend met hun gegevens om. Op verzoek is een lijst met referenties beschikbaar.